Precisie Frezen

Bent u geïnteresseerd? Hier vindt u de Union Tool catalogus en nu ook onze eigen Diatool catalogus!
Klik op de afbeelding om de catalogus te bekijken.

Union Tool catalogus Vol.21

Union Tool

Union Tool precisiefrezen worden gemaakt met ongekend nauwkeurig geslepen snijkanten, hoek- en bol radiussen. Diameters starten al vanaf 0.1 mm en gaan tot variërende grootte. Met Union Tool precisiefrezen kan u dus in de kleinste diameters zeer nauwkeurig frezen, en dit in de hardste staalsoorten tot meer dan 7o Hrc.

Bekijk hier het volledige gamma van Union Tool micro- en precisiefrezen of neem contact en laat u adviseren naar uw ideale snijgereedschap.

Bekijk catalogus

Grafietfrezen met diamant coating

Diamant gecoate frezen zijn de beste oplossing voor het bewerken van grafiet (elektrodes, matrijzenmakerij), maar ook voor glas gevulde kunststoffen en aluminium legeringen.

De extreme hardheid en een hoge slijtvastheid van de frezen wordt bekomen door een hoogwaardige hechtende diamant coating, Dit zorgt voor een toename in efficiëntie en productiviteit voor al uw grafietbewerkingen.

Bekijk catalogus

Special tools

Specials

Diatool maakt volhardmetaal frezen op maat.

Laat uw volhardmetaal frezen maken naar de gewenste specificaties en bespaar op uw productieproces. Voor sommige bewerkingen is een snijgereedschap op maat de beste oplossing, het verkort de zoektocht naar de ideale tool, staat efficiëntere bewerkingen toe en is dus kostenbesparend.